Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Towards a harmonized approach for food authenticity marker validation and accreditation
 
 
Titel: Towards a harmonized approach for food authenticity marker validation and accreditation
Auteur: Bayen, Stéphane
Elliott, Chris
Arlorio, Marco
Ballin, Nicolai Zederkopff
Birse, Nicholas
Brockmeyer, Jens
Chahal, Shawninder
Corradini, Maria G.
Hanner, Robert
Hann, Stephan
Laursen, Kristian Holst
Mihailova, Alina
Steininger-Mairinger, Teresa
Suman, Michele
Tian, Lei
van Ruth, Saskia
Xia, Jianguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland