Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Unlocking the opportunities for creating sustainable, flavorful and healthy high-protein “blue foods”: Focusing on the impacts of protein-flavor interactions
 
 
Titel: Unlocking the opportunities for creating sustainable, flavorful and healthy high-protein “blue foods”: Focusing on the impacts of protein-flavor interactions
Auteur: Wang, Yueqi
Wang, Huifang
Xiang, Huan
Chen, Shengjun
Zhao, Yongqiang
Li, Laihao
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Wu, Yanyan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland