Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Preparation techniques, functional properties, and applications of nanochitin in food and agriculture: A review
 
 
Titel: Preparation techniques, functional properties, and applications of nanochitin in food and agriculture: A review
Auteur: Jia, Xiaoxue
Ma, Peihua
Taylor, Kim Shi-Yun
He, Yiyang
Mao, Yimin
Wang, Qin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland