Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Structure, gelation mechanism of plant proteins versus dairy proteins and evolving modification strategies
 
 
Titel: Structure, gelation mechanism of plant proteins versus dairy proteins and evolving modification strategies
Auteur: Tang, Qi
Roos, Yrjö H.
Miao, Song
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland