Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Role of food processing and incorporating legumes in food products to increase protein intake and enhance satiety
 
 
Titel: Role of food processing and incorporating legumes in food products to increase protein intake and enhance satiety
Auteur: King, Jessie
Leong, Sze Ying
Alpos, Marbie
Johnson, Courtney
McLeod, Stephanie
Peng, Mei
Sutton, Kevin
Oey, Indrawati
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland