Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Impact of air frying on food lipids: Oxidative evidence, current research, and insights into domestic mitigation by natural antioxidants
 
 
Titel: Impact of air frying on food lipids: Oxidative evidence, current research, and insights into domestic mitigation by natural antioxidants
Auteur: de Oliveira, Vanessa Sales
Viana, Dayane Souza Barbosa
Keller, Laura Monteiro
de Melo, Marina Tavares Teixeira
Mulandeza, Otilio Fernando
Barbosa, Maria Ivone Martins Jacintho
Barbosa Júnior, José Lucena
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland