Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Green modification techniques: Sustainable approaches to induce novel physicochemical and technofunctional attributes in legume starches
 
 
Titel: Green modification techniques: Sustainable approaches to induce novel physicochemical and technofunctional attributes in legume starches
Auteur: Rostamabadi, Hadis
Nowacka, MaƂgorzata
Kumar, Yogesh
Xu, Shuting
Colussi, Rosana
Frasson, Sabrina Feksa
Singh, Sushil Kumar
Falsafi, Seid Reza
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland