Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Emerging thermal modifying methods in milk protein: A review
 
 
Titel: Emerging thermal modifying methods in milk protein: A review
Auteur: Hu, Jialun
Xu, Heyang
Shi, Ruijie
Gantumur, Munkh-Amgalan
Jiang, Zhanmei
Hou, Juncai
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland