Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances of ultrasound-assisted technology on aquatic protein processing: Extraction, modification, and freezing/thawing-induced oxidation
 
 
Titel: Recent advances of ultrasound-assisted technology on aquatic protein processing: Extraction, modification, and freezing/thawing-induced oxidation
Auteur: Zheng, Xiaohan
Zou, Bowen
Zhang, Junwei
Cai, Wenqiang
Na, Xiaokang
Du, Ming
Zhu, Beiwei
Wu, Chao
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland