Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Flavor profiles and microbial communities of Chinese acid-curd cheeses: A review of recent research
 
 
Titel: Flavor profiles and microbial communities of Chinese acid-curd cheeses: A review of recent research
Auteur: Chen, Chen
Nie, Hangxin
Tian, Huaixiang
Yu, Haiyan
Lou, Xinman
Chen, Qian
Ge, Chang
Yuan, Haibin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland