Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Recent advance in high-intensity ultrasound modification of blue food protein: Mechanisms, functional properties and structural alterations
 
 
Titel: Recent advance in high-intensity ultrasound modification of blue food protein: Mechanisms, functional properties and structural alterations
Auteur: Yu, Zhihui
Gao, Yating
Jia, Xinyi
Cui, Shuai
Ma, Li
Zheng, Dan
Li, Xin
Li, Long
Zhang, Lixin
Chen, Yisheng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland