Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Deterioration mechanisms and quality improvement methods in frozen dough: An updated review
 
 
Titel: Deterioration mechanisms and quality improvement methods in frozen dough: An updated review
Auteur: Zhang, Honghong
Fan, Haoran
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland