Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Vibrational microspectroscopy of food. Raman vs. FT-IR
 
 
Titel: Vibrational microspectroscopy of food. Raman vs. FT-IR
Auteur: Thygesen, Lisbeth G.
Løkke, Mette Marie
Micklander, Elisabeth
Engelsen, Søren B.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 14 (2003) nr. 1-2 pagina's 8 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland