Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Moringa oleifera Lam. leaves as new raw food material: A review of its nutritional composition, functional properties, and comprehensive application
 
 
Titel: Moringa oleifera Lam. leaves as new raw food material: A review of its nutritional composition, functional properties, and comprehensive application
Auteur: Yang, Min
Tao, Liang
Kang, Xin-Rui
Wang, Zi-Lin
Su, Ling-Yan
Li, Ling-Fei
Gu, Fan
Zhao, Cun-Chao
Sheng, Jun
Tian, Yang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's 399-416
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland