Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Hybrid particles for stabilization of food-grade Pickering emulsions: Fabrication principles and interfacial properties
 
 
Titel: Hybrid particles for stabilization of food-grade Pickering emulsions: Fabrication principles and interfacial properties
Auteur: Nimaming, Nisufyan
Sadeghpour, Amin
Murray, Brent S.
Sarkar, Anwesha
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's 671-684
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland