|
Ensuring societal considerations are met when translating science into policy for sustainable food system transformation |
|
|
|
Titel: |
Ensuring societal considerations are met when translating science into policy for sustainable food system transformation |
Auteur: |
Singh, Brajesh K. Fraser, Evan D.G. Arnold, Tom Biermayr-Jenzano, Patricia Broerse, Jacqueline E.W. Brunori, Gianluca Caron, Patrick De Schutter, Olivier Fabbri, Karen Fan, Shenggen Fanzo, Jessica Gajdzinska, Magdalena Gurinovic, Mirjana Hugas, Marta McGlade, Jacqueline Nellemann, Christine Njuki, Jemimah Tuomisto, Hanna L. Tutundjian, Seta Wesseler, Justus Sonnino, Roberta Webb, Patrick |
Verschenen in: |
Trends in food science and technology. [Regular ed.] |
Paginering: |
Jaargang 137 () nr. C pagina's 104-108 |
Jaar: |
2023 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Published by Elsevier B.V. |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|