Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The anti-obesogenic effects and underpinning mechanisms of fermented plant-based foods: A review
 
 
Titel: The anti-obesogenic effects and underpinning mechanisms of fermented plant-based foods: A review
Auteur: Xiao, Xiaowei
Li, Shuyue
Zhou, Xiaobin
Li, Min
Zhang, Yamin
Ye, Haiqing
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland