Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Robotization and intelligent digital systems in the meat cutting industry: From the perspectives of robotic cutting, perception, and digital development
 
 
Titel: Robotization and intelligent digital systems in the meat cutting industry: From the perspectives of robotic cutting, perception, and digital development
Auteur: Xu, Weidong
He, Yingchao
Li, Jiaheng
Zhou, Jianwei
Xu, Enbo
Wang, Wenjun
Liu, Donghong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's 234-251
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland