Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Flavor compounds of traditional fermented bean condiments: Classes, synthesis, and factors involved in flavor formation
 
 
Titel: Flavor compounds of traditional fermented bean condiments: Classes, synthesis, and factors involved in flavor formation
Auteur: Que, Zhiluo
Jin, Yao
Huang, Jun
Zhou, Rongqing
Wu, Chongde
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's 160-175
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland