Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Research progress in the use of liquid-liquid extraction for food flavour analysis
 
 
Titel: Research progress in the use of liquid-liquid extraction for food flavour analysis
Auteur: Jiang, Haijuan
Yang, Shaoxiang
Tian, Hongyu
Sun, Baoguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's 138-149
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland