Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and physicochemical features of common plant proteins and their extrudates for use in plant-based meat
 
 
Titel: Chemical and physicochemical features of common plant proteins and their extrudates for use in plant-based meat
Auteur: Webb, Delaney
Li, Yonghui
Alavi, Sajid
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 129-138
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland