Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  A scientific transition to support the 21st century dietary transition
 
 
Titel: A scientific transition to support the 21st century dietary transition
Auteur: Tufford, Adèle Rae
Brennan, Lorainne
van Trijp, Hans
D'Auria, Sabato
Feskens, Edith
Finglas, Paul
Kok, Frans
Kolesárová, Adriana
Poppe, Krijn
Zimmermann, Karin
van ’t Veer, Pieter
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 139-150
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland