Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Recent developments in osmotic dehydration: methods to enhance mass transfer
 
 
Titel: Recent developments in osmotic dehydration: methods to enhance mass transfer
Auteur: Rastogi, N.K.
Raghavarao, K.S.M.S.
Niranjan, K.
Knorr, D.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland