Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Wine vinegar: technology, authenticity and quality evaluation
 
 
Titel: Wine vinegar: technology, authenticity and quality evaluation
Auteur: Tesfaye, W
Morales, M.L
Garcı́a-Parrilla, M.C
Troncoso, A.M
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland