Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 55 gevonden artikelen
 
 
  The nutritional quality of animal-alternative processed foods based on plant or microbial proteins and the role of the food matrix
 
 
Titel: The nutritional quality of animal-alternative processed foods based on plant or microbial proteins and the role of the food matrix
Auteur: Lappi, J.
Silventoinen-Veijalainen, P.
Vanhatalo, S.
Rosa-Sibakov, N.
Sozer, N.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 144-154
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland