Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Are alternative proteins increasing food allergies? Trends, drivers and future perspectives
 
 
Titel: Are alternative proteins increasing food allergies? Trends, drivers and future perspectives
Auteur: Kopko, C.
Garthoff, J.A.
Zhou, K.
Meunier, L.
O'Sullivan, A.J.
Fattori, V.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 126-133
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland