Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Sustainable preservation of cheese: Advanced technologies, physicochemical properties and sensory attributes
 
 
Titel: Sustainable preservation of cheese: Advanced technologies, physicochemical properties and sensory attributes
Auteur: Moula Ali, Ali Muhammed
Sant'Ana, Anderson S.
Bavisetty, Sri Charan Bindu
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 306-326
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland