Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Salt reduction in bakery products: A critical review on the worldwide scenario, its impacts and different strategies
 
 
Titel: Salt reduction in bakery products: A critical review on the worldwide scenario, its impacts and different strategies
Auteur: Ferrari, Gabriel Tonin
Proserpio, Cristina
Stragliotto, Letícia Kahler
Boff, Jaqueline Menti
Pagliarini, Ella
Oliveira, Viviani Ruffo de
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 440-448
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland