Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Exploring foods as natural sources of FAHFAs—A review of occurrence, extraction, analytical techniques and emerging bioactive potential
 
 
Titel: Exploring foods as natural sources of FAHFAs—A review of occurrence, extraction, analytical techniques and emerging bioactive potential
Auteur: Olajide, Tosin Michael
Cao, Wenming
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 591-607
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland