Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The natural substances with anti-allergic properties in food allergy
 
 
Titel: The natural substances with anti-allergic properties in food allergy
Auteur: Zhang, Ziye
Zhao, Yiming
Han, Yueying
Yang, Bin
Lin, Hong
Li, Zhenxing
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 53-67
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland