Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Synthetic-free compounds as the potential glycation inhibitors performed in in vitro chemical models: Molecular mechanisms and structure requirements
 
 
Titel: Synthetic-free compounds as the potential glycation inhibitors performed in in vitro chemical models: Molecular mechanisms and structure requirements
Auteur: Jia, Wei
Ma, Rutian
Zhang, Rong
Fan, Zibian
Shi, Lin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 147-159
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland