Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Food rheology applications of large amplitude oscillation shear (LAOS)
 
 
Titel: Food rheology applications of large amplitude oscillation shear (LAOS)
Auteur: Wang, Yong
Selomulya, Cordelia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's 221-244
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland