Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive review of impacts of ozone treatment on textural properties in different food products
 
 
Titel: A comprehensive review of impacts of ozone treatment on textural properties in different food products
Auteur: Pandiselvam, R.
Singh, Arashdeep
Agriopoulou, Sofia
Sachadyn-Król, Monika
Aslam, Raouf
Gonçalves Lima, Clara Mariana
Khanashyam, Anandu Chandra
Kothakota, Anjineyulu
Atakan, Orhan
Kumar, Manoj
Mathanghi, S.K.
Mousavi Khaneghah, Amin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's 74-86
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland