Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Gelation behaviors of some special plant-sourced pectins: A review inspired by examples from traditional gel foods in China
 
 
Titel: Gelation behaviors of some special plant-sourced pectins: A review inspired by examples from traditional gel foods in China
Auteur: Yang, Xudong
Yuan, Kai
Descallar, Faith Bernadette A.
Li, Anqi
Yang, Xi
Yang, Hongyan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's 26-40
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland