Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Electrohydrodynamic processing of phycocolloids for food-related applications: Recent advances and future prospects
 
 
Titel: Electrohydrodynamic processing of phycocolloids for food-related applications: Recent advances and future prospects
Auteur: Tomadoni, Bárbara
Fabra, María José
López-Rubio, Amparo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's 114-125
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland