Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Utilisation and limitations of pseudocereals (quinoa, amaranth, and buckwheat) in food production: A review
 
 
Titel: Utilisation and limitations of pseudocereals (quinoa, amaranth, and buckwheat) in food production: A review
Auteur: Graziano, Sara
Agrimonti, Caterina
Marmiroli, Nelson
Gullì, Mariolina
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's 154-165
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland