Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonication as an emerging technology for processing of animal derived foods: A focus on in vitro protein digestibility
 
 
Titel: Ultrasonication as an emerging technology for processing of animal derived foods: A focus on in vitro protein digestibility
Auteur: Bhat, Zuhaib F.
Morton, James D.
Kumar, Sunil
Bhat, Hina F.
Aadil, Rana Muhammad
Bekhit, Alaa El-Din A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's 309-322
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland