Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Impact of radio frequency treatment on textural properties of food products: An updated review
 
 
Titel: Impact of radio frequency treatment on textural properties of food products: An updated review
Auteur: Zhang, Yue
Pandiselvam, R.
Zhu, Hankun
Su, Dianbin
Wang, Hui
Ai, Ziping
Kothakota, Anjineyulu
Khaneghah, Amin Mousavi
Liu, Yanhong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's 154-166
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland