Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Bitterness and astringency of tea leaves and products: Formation mechanism and reducing strategies
 
 
Titel: Bitterness and astringency of tea leaves and products: Formation mechanism and reducing strategies
Auteur: Ye, Jian-Hui
Ye, Ying
Yin, Jun-Feng
Jin, Jing
Liang, Yue-Rong
Liu, Ru-Yi
Tang, Ping
Xu, Yong-Quan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 130-143
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland