Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  A systematic review of fermented Saccharina japonica: Fermentation conditions, metabolites, potential health benefits and mechanisms
 
 
Titel: A systematic review of fermented Saccharina japonica: Fermentation conditions, metabolites, potential health benefits and mechanisms
Auteur: Nie, Jinlan
Fu, Xiaoting
Wang, Lei
Xu, Jiachao
Gao, Xin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 15-27
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland