Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in enzyme biotechnology on modifying gelatinized and granular starch
 
 
Titel: Recent advances in enzyme biotechnology on modifying gelatinized and granular starch
Auteur: Zhong, Yuyue
Xu, Jinchuan
Liu, Xingxun
Ding, Li
Svensson, Birte
Herburger, Klaus
Guo, Ke
Pang, Chengfang
Blennow, Andreas
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 343-354
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland