Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Natural compounds lower uric acid levels and hyperuricemia: Molecular mechanisms and prospective
 
 
Titel: Natural compounds lower uric acid levels and hyperuricemia: Molecular mechanisms and prospective
Auteur: Feng, Simin
Wu, Sijie
Xie, Fei
Yang, Chung S.
Shao, Ping
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 87-102
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland