Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Food structure, function and artificial intelligence
 
 
Titel: Food structure, function and artificial intelligence
Auteur: Mengucci, Carlo
Ferranti, Pasquale
Romano, Annalisa
Masi, Paolo
Picone, Gianfranco
Capozzi, Francesco
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 251-263
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland