Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in the study of modified cellulose in meat products: Modification method of cellulose, meat quality improvement and safety concern
 
 
Titel: Recent advances in the study of modified cellulose in meat products: Modification method of cellulose, meat quality improvement and safety concern
Auteur: Zhou, Lei
Zhang, Wangang
Wang, Jingyu
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 140-156
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland