Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Essential oil nanoemulsions: Properties, development, and application in meat and meat products
 
 
Titel: Essential oil nanoemulsions: Properties, development, and application in meat and meat products
Auteur: da Silva, Bruno Dutra
do Rosário, Denes Kaic Alves
Weitz, David A.
Conte-Junior, Carlos Adam
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 121 () nr. C pagina's 1-13
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland