Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Food modelling strategies and approaches for knowledge transfer
 
 
Titel: Food modelling strategies and approaches for knowledge transfer
Auteur: Kansou, Kamal
Laurier, Wim
Charalambides, Maria N.
Della-Valle, Guy
Djekic, Ilija
Feyissa, Aberham Hailu
Marra, Francesco
Thomopoulos, Rallou
Bredeweg, Bert
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 363-373
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland