Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of incorporation of pure or multicomponent active agents in biopolymers for food packaging using supercritical CO2
 
 
Titel: Effects of incorporation of pure or multicomponent active agents in biopolymers for food packaging using supercritical CO2
Auteur: Sutil, Gricielle A.
Andrade, Kátia S.
Rebelatto, Evertan A.
Lanza, Marcelo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 349-362
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland