Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Rapid cooling of porous and moisture foods by using vacuum cooling technology
 
 
Titel: Rapid cooling of porous and moisture foods by using vacuum cooling technology
Auteur: Wang, Lijun
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 12 (2001) nr. 5-6 pagina's 11 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland