Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
 
  By-products of plant food processing as a source of functional compounds — recent developments
 
 
Titel: By-products of plant food processing as a source of functional compounds — recent developments
Auteur: Schieber, A
Stintzing, F.C
Carle, R
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 12 (2001) nr. 11 pagina's 13 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland