Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
 
  A review of recent progress in reducing NaCl content in meat and fish products using basic amino acids
 
 
Titel: A review of recent progress in reducing NaCl content in meat and fish products using basic amino acids
Auteur: Zhang, Yawei
Guo, Xiuyun
Peng, Zengqi
Jamali, Muneer Ahmed
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 215-226
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland